Onze studio & oefenruimte

Kom een keer langs!

Een prachtige uitgebreide studio

AVV light-sound heeft een prachtige ruime studioruimte. De ruimte is daarom ook heel geschikt voor een uitgebreide band. De perfecte locatie om te oefenen of een opname te maken. De locatie ligt centraal in het land met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Kom je liever met het openbaar vervoer? Station Bunnik is vlakbij.

Het concept: 

· Professionele video & audio registratie van 3 live nummers in de AVV-sound Studio.
· Opname van een roundtable gesprek over het proces rond het nummer.
· Gemixte en gemasterde eindmontage in high-res film formaat. Deze kun je delen met je fans, je label en venues die je wilt interesseren; het perfecte promotie filmpje.
· Je filmpje plaatsen wij op ons YouTube kanaal en onze website om jouw band te promoten.

We nemen de nummers en het ronde tafel gesprek op in 1 sessie (1 dag) en mixen en monteren het tot een prachtig eindproduct voor jou. Het eindresultaat is een filmpje van zo’n 20 minuten bestaande uit een leader, stukjes ronde-tafel gesprek met de muzikanten en drie prachtige gemixte en gemasterde registraties. Dit alles in high resolution . En het filmpje plaatsen wij op YouTube in ons JugSound channel. Uiteraard krijg je ook de high resolution opnames digitaal toegestuurd zodat je deze zelf kunt delen met wie je maar wilt om je muziek te promoten.

Heb je andere wensen. Er is veel mogelijk. Neem contact met ons op om dit te bespreken.  

Kosten. 

Een basis sound live sessie bestaande uit: registratie, mixen, montage en masteren, kost in totaal € xxx,-. Voor jongeren, bandjes en studenten geldt een korting tot 50%. Wil je meer nummers registreren? Dat kan uiteraard – dan maken we voorstel op maat!

Om je te inspireren zijn hier twee voorbeelden:

Voorbeeldvideo

De audio van deze video is in onze studio opgenomen. Kom ook langs om je eigen audio op te nemen in onze studio!

AVV light-sound.

Een website door Onno L'Ortye.